ARPAŞEHRİYELİ PİLAV


3 BARDAK PİRİNÇ KAYNAR VE TUZLU SUDA 1 SAAT BEKLETİLİR.
TENCEREYE 1 KASE T.YAĞ 2YK. SIVI YAĞ KOYULUR VE 1 KAH.F.  ARPA ŞEHRİYE KAVRULUR.KAVRULAN ŞEHRİYELERE PİRİNÇ EKLENİR TUZUDA KOYULUP İYİCE KAVRULUR.İÇİNE 4 BARDAK KAYNAR SU İLAVE EDİLİP KISIK ATEŞTE PİLAV SUYUNU ÇEKENE KADAR PİŞİRİLİR.
AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNNNN
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler