BADEMLİ TAVUKLU PİLAV


PİLAV ÖLÇÜSÜ HEP AYNI 3 BARDAK PİRİNCE 3 BARDAK KAYNAR SU.
TUZSSUZ BADEM KULLANMAYILIYDIM EVDE YOKTU .TUZLU BADEMI KAYNAR SUDA BEKLETTIM HEM TUZU ÇIKTI HEM KABUKLARI KOLAYCACIK SOYULDU.
PİRİNÇLERİ EN AZ 1 SAAT SICAK TUZLU SUDA BEKLETELİM.
BADEMLERİ   SÜZÜLEN PİRİNÇLERİ  VE TUZUNUDA EKLEYİP  PİRİNÇLER TANETANE OLANA KADAR KAVURALIM.KAVRULDUKTAN SONRA AYRI BİR YERDE HAŞLAYIP DİDİKLEİĞİMİZ 2 TAVUK BUTUNUDA EKLEYELİM 3 BARDAK KAYNAR SUYUNUDA KATALIM ALTINI KISIP PİŞİRELİM.
AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNNN
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler