EV YAPIMI YOĞURT


5 LT SÜTÜ İYİCE KAYNATIYORUM HATTA BEN 3 KEZ KABARTIP  İNDİRİYORUM(KÖY SÜTÜ ALIYORUM)
SÜT ILININCA SERÇE PARMAĞINIZI  SÜTE SOKUN PARMAĞINIZ  DAYANACAK KIVAMDA İSE TAMAMDIR.
İÇİNE 1 YK. YOĞURT EKLEYİN VE ÇOK İYİ KARIŞTIRIN.KAPAĞINI KAPATIP ÜZERİNİ BİR ÖRTÜ İLE SARIP 3 SAAT MAYALANDIRIN.3 SAATTEN FAZLA TUTARSANIZ YOĞURDUNUZ EKŞİ OLUR.
YOĞURDU AÇIN .KAPAĞI AÇIK OLARAK BUZDOLABINA YERLEŞTİRİN 2 SAAT SONRA KIVAMLI YOĞURDUNUZ HAZIR.
EĞER YOĞURDUNUZ 3 SAAT SONUDA HALA SULU KIVAMDA İSE BİR BORCAMA KAYNAR SU KOYUP TENCEREYİ OTURTUN VE 15 DAK. DAHA BEKLETİN .

Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler