KALBURABASTI TARİFİ



HERKESE MERHABALAR..................

SİZLERE 25 SENELİK BİR TARİF VERMEK İSTİYORUM...BENİM GÜZEL ANNECİĞİMİN TARİFİ..........

BİLENLER BİLİR IŞILAY HANIM ÇOK USTADIR MUTFAKTA:)))))))))))))

HİÇ BİR TARİFİDE HÜSRANA UĞRATMAZ İŞTE BUDA ONLARDAN....
HAYDİ KIZLAR MUTFAĞA...KALBURABASTI YAPMAYA:))))))))))))

İÇİ:::::::::::
1 BARDAK İRİ KIYIM CEVİZ

HARCI:::::::::::
1 PAKET MARGARİN
5YKAŞ. İRMİK
2 YUMURTA
1PK KABARTMATOZU
ALDIĞI KADAR UN
1 BARDAK PUDRAŞEKERİ



  HAMURUMUZU YOĞURALIM.İÇİNE İRİ CEVİZLERİ KOYUP POĞAÇA GİBİ KAPATALIM.
BENİM KALBURABASTI İÇİN KEVGİRİM YOKTU BIÇAKLA ÇİZİKLER ATTIM.
ŞEKLİNİDE VERİP FIRIN TEPSİSİNE DİZELİM.
180 DERECEDE PİŞİRELİM.
PİŞTİKTEN SONRA SOĞUYAN ŞERBETİMİZİ DÖKELİM.

ŞERBETİ:::::::::::::
3 BARDAK ŞEKER
3 BARDAK SU
YARIM LİMON

BU ŞERBETLİ TATLILARDA ;
TATLIYA ŞERBETİ DÖKTÜKTEN SONRA ALTI ŞERBETİ ÇEKİNCE,AYNI BÜYÜKLÜKTE BİR TEPSİYLE TERSDÜZ EDİN  Kİ HEM ALTI HEM ÜSTÜ EŞİT ISLAKLIKTA OLSUN............
BAZI ŞERBETLİ TATLILARIN SADECE ALTI ISLAK, ÜST KISMI KURU OLUR...BİZ O HATAYA DÜŞMEYELİM:))))))))

AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNNNNNNNN









Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler