Girit kabağı Kavurması ve Kalıbım

REGAİP KANDİLİMİZ KUTLU-MUTLU OLSUN ARKADAŞLAR..12
Kabakları dörde bölüp ince ince doğrayın.

Tencereye biraz yağ koyup 2 soğan doğrayıp kavurun.

Baharatlarını,kırmızı biberini ve sarımsağını ekleyin.

Kabakları ekleyip kavurun.

Kabakları tabağa sıcakken alıp, üzerine çeçil peyniri serpiştirin.

Yemeğin sıcaklığıyla peynirler eriyorlar hemen..

Sonrada afiyetle yiyin..Afiyetler olsun arkadaşlar!
13

4


5
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler