KAT KAT ELDE AÇMA PATATESLİ BÖREK


MAZLEMELER:::::::::

3 KASE UN
2 YKAŞ. YOĞURT
2 YK SİRKE
1TKAŞ. TUZ
125 GR TYAĞ
ALDIĞI KADAR UN

İÇ MALZEMELER:::::::::::

3 HAŞLANMIŞ PATATES
2 KALIN DİLİM KAŞAR RENDE
3 DİLİM B.PEYNİR
1ÇKAŞ.TUZ
1TK.KR BİBER
3YK SIVIYAĞ


TÜM MALZ. YOĞURALIM .SERT BİR HAMUR ELDE EDELİM .
HAMURUMUZU İKİYE BÖLELİM .

HER HAMURUDA ONARLIK AYIRALIM .

TOPLAMDA ELİMDE 20 BEZE OLSUN.

İLK ONLARLIK GRUBU TATLI TABAĞI KADAR AÇALIM .

HER KATIN ARASINA ÇOK BOL ERİMİŞ TYAĞ SÜRELİM .

SON KATIDA AÇIP ÜZERİNE KOYALIM ANCAK YAĞLAMAYALIM VE B. DOLABINA KALDIRIP YAĞI DONAN KADAR BEKLETELİM .

İKİNCİ ONARLIK GRUBUMUZADA AYNI İŞLEMİ UYGULAYALIM .

YAĞI DONAN HAMURUMUZU ALALIM VE ÇOK İNCE OLAMAYCAK ŞEKİLDE AÇALIM .

SİGARA BÖREĞİ TARZINDA KESELİM MALZ. EKLEYELELİM .
RULO SARALIM .

ÜZERİLERİNE YUMURTA SARISI SÜRELİM VE 180 DERECEDE PİŞİRELİM .
AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNN


-RESİM PEYNİRLİ BÖREKTEN-ŞEKLİ ANLAŞILSIN DİYE KOYDUM....



Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler