KAT KAT PİLAV


3 SU BARDAĞI PİRİNÇ ISLATILIR EN AZ 1 SAAT BEKLETİLİR.
500 GR PARÇA ET PİŞİRİLİR VE HAFİF DİDİKLENİR.

1 SU BARDAĞI BEZELYE HAŞLANIR .

2 HAVUÇ RENDELENİR VE AZ YAĞDA KAVRULUR.

3 SU BARDAĞI PİRİNCİ T.YAĞ VE SIVIYAĞ OLAN TENCEREDE PİRİNÇLER TIKIRTIKIR OLANA KADAR KAVURURUZ.
KAVURMA İŞLEMİNE BAŞLARKEN TUZU İLAVE EDERSENİZ PİRİNÇLER KIRILMAZ
.KAVRULAN PİRİNÇLERE 4 SU BARDAĞI KAYNAR ET SUYU İLAVE EDİP ALTINI EN KISIĞA GETİRELİM.

KEK KALIBINA SIRASIYLA PARÇA ETLERİ BEZELYEYİ HAVUCU VE PİLAVI KOYALIM .TERS ÇEVİRİP SERVİS YAPALIM.

AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNN
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler