3 SU BARDAĞI PİRİNÇ ISLATILIR EN AZ 1 SAAT BEKLETİLİR.
500 GR PARÇA ET PİŞİRİLİR VE HAFİF DİDİKLENİR.
1 SU BARDAĞI BEZELYE HAŞLANIR .
2 HAVUÇ RENDELENİR VE AZ YAĞDA KAVRULUR.
3 SU BARDAĞI PİRİNCİ T.YAĞ VE SIVIYAĞ OLAN TENCEREDE PİRİNÇLER TIKIRTIKIR OLANA KADAR KAVURURUZ.
KAVURMA İŞLEMİNE BAŞLARKEN TUZU İLAVE EDERSENİZ PİRİNÇLER KIRILMAZ
.KAVRULAN PİRİNÇLERE 4 SU BARDAĞI KAYNAR ET SUYU İLAVE EDİP ALTINI EN KISIĞA GETİRELİM.
KEK KALIBINA SIRASIYLA PARÇA ETLERİ BEZELYEYİ HAVUCU VE PİLAVI KOYALIM .TERS ÇEVİRİP SERVİS YAPALIM.
AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder