Dün çok sevgili Hilal'imin ve çok sevgili Benhurum Ayşem'in birlikte düzenledikleri Bahara Merhaba buluşmasında idik..Onlarında belirttikleri gibi Sevgi, dostluk ve sohbetlerimizi paylaştık,birbirimizi yakından tanıyıp,kısada olsa harika saatler geçirdik..Ben kendi adıma ve arkadaşlarım adına çok mutlu oldum..Çok çok teşekkür ediyorum bu güzel organizeniz için..Tüm katılımcı arkadaşların yüzlerinden
mutlulukları nasılda belli oluyordu..Ayrıca hediyeleşmemiz ise çok hoş olmuştu..Tatlı Zeynep'ciğim ve Gönül'cüğüm yine orada olduklarını nasılda belli ettiler..Çok teşekkürler canlar ve dostlar..Sizlerle olmak büyük mutluluk ve keyifti..Teşekkürler!
Kotanyi firması bizlere jest yapıp,karabiber-karanfil dağıtmıştı..Bunun yanında Balparmak firması da bal dağıtmıştı..Kendilerine buradan çok teşekkür ediyorum..
Bu keki gece yarısı nasıl yapıp pişirdiğimi bile bilmiyorum..Eve geç gelip,üzerine birde kek yapınca ancak bu kadar olabiliyor..Fotoğrafını bile orada çekebilmiştim..
Işıkdan dolayı görüntüsü bile değişik çıktı..Umarım tadına bakanların hoşlarına
gitmiştir..))Afiyet olsun!
Malzemeler
125 gr tereyağ
4 küçük yumurta
1 tatlı kaşığı portakl çiçeği esansı
1 su bardağı şeker
minicik tuz
1/2 limon suyu
1 su bardağı kefir
50 gr yaban mersini
50 gr blueberry (kurusu)
50 gr Özbek üzümü
100 gr minik fındık
1 paket kabartma tozu
2,5 su bardağı kestane unu
3 yemek kaşığı normal un
Malzeme sırası ile çırpılıp kalıba dökülür.
Isınmış fırında 175 c de yaklaşık 45 dk pişirilir.
Tepesine limonlu guss hazırlanıp (pudraşekeri+limon suyu) dökülür.
Üzerine de limon kabuğu rendesi serpiştirilir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder