Bu arada şu GDO tartışmaları beni çok korkutuyor.Ne tarafa dönseniz hangi besine baksanız bu konu ile bir ilintisi var.Bu da beni korkutuyor herşeyi mevsiminde alıp yemeye çalışıyorum ama domates ve salatalık ne olursa olsun babanga tarafından kışın da tüm karşı çıkmalarıma rağmen masada yerini alıyor.Çocukları bu yaratık besinlerden nasıl koruyacağız bilemiyorum.
Allahtan sütümüzü güvenle alabildiğimiz bir Aysun'umuz var,yoğurdumuzu da kendimiz mayalıyoruz.Ama geri kalanlar....
Malzemeler
- 3 paket petibör bisküvi
- 1 su bardağı süt
- 100 gr kadar tereyağ
- 1 su bardağı şeker
- 4 çorba kaşığı kakao
- 1 muz
- biraz ceviz yada fındık (bence ceviz daha çok yakışıyor)
- 1 paket krema
Yapılışı
Yağı çok kızdırıp yakmadan sadece eritin .geniş bir kapta kırdığınız bisküvilerin üzerine dökün diğer malzemeleri ve doğradığınız muzu da ilave edip karıştırın ve tezgahın üzerine serdiğiniz folyonun üzerine dökün.Folyoyu kenarlarından bitiştirerek piramit şekli verin ve deepfrezde sertleşene kadar tutun.Sonra da afiyetle yiyin
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder