Hayırlı ve güzel bir akşam diliyorum hepinize.Hepinize bir kez daha çok teşekkür etmek isterim.Dün telefonum hiç susmadı.Arayan,mesaj atan herkese çok teşekkür ederim.Dün dolu dolu özel olduğumu ve sevildiğimi hissettim.Sağolun varolun.
Koska'da doğum günüm olduğunu duymuş olsa gerek! bugün bana güzel ve çok tatlı bir hediye göndermiş.
Koskayı anlatmaya hiç gerek yok bence.Çünkü onu bilmeyen yok.Ben yıllardır ürünlerini gönül rahatlığı içinde gözüm kapalı kullanırım.Birkez bile pişman olduğum olmadı.En çok tükettiğimizde helva ve tahinidir.Kışın dolabımızdan eksik olmaz.Zaten kendimi bildim bileli,babam masaya helvasız oturmaz ve o kadar ısrar ederdi ki yememiz için çoğu zaman onun ısrarına inatla yemeyerek karşılık verdim.Ama böyle bir lezzet karşısında ayak diremek de çok akıllıca olmuyor.
Şimdi sıcak helva ile karşımızda Koska.Gerçi bu sıcak helvayı,normal helvayı güveçlere koyarak fırnda yapardım uzun zamandır ama böyle hazırı çok daha rahat tabiiki.Bütün yapmanız gereken kutunun üzerindeki folyoyu kaldırıp 150 derecede 10 dakika tutmak.
Bizim evde balık arkası mutlaka yenilen helva artık sıcak helva olarak soframızda yer alacak.
Bugün akşam yemekten sonra bebe başımda bekledi hadi yap diye.Ben de ne yaptım?Helvanın kapağını açtım ve 150 derecede 10 dakika Philips AirFryer'da tuttum.Allahım manzara süperdi.Ağzımız yana yana sıcakken yedik yuttuk.
Teşekkürler Koska ağzımızı tatlandırdın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder