Malzemeler:
2 patlican
3 sivribiber
2 domates
4 dis sarmisak
2 corba kasigi zeytinyagi
1/2 limon
1 tatli kasigi seker
1 tatli kasigi tuz
Yapilisi:
Patlicanlari yikayip közleyelim ve soyalim,üzerlerine kararmamasi icin limon sikalim.Biberleri ve sarmisaklari ince ince kiyalim, tavada yagi kizdirip icine katalim ve kavurmaya baslayalim.Domatesleri rendeleyip tuz ve sekerle birlrkte tavaya ekleyelim.Kavurmaya devam edelim.Servis tabagimiza patlicanlari alip karniyarikta oldugu gibi ortalarini havuz gibi acalim.Sos pistikten sonra patlicanlarin icine dolduralim.
AFIYET OLSUN!
Tarif yemek saatinden Füsun Firat`a aittir.
2 patlican
3 sivribiber
2 domates
4 dis sarmisak
2 corba kasigi zeytinyagi
1/2 limon
1 tatli kasigi seker
1 tatli kasigi tuz
Yapilisi:
Patlicanlari yikayip közleyelim ve soyalim,üzerlerine kararmamasi icin limon sikalim.Biberleri ve sarmisaklari ince ince kiyalim, tavada yagi kizdirip icine katalim ve kavurmaya baslayalim.Domatesleri rendeleyip tuz ve sekerle birlrkte tavaya ekleyelim.Kavurmaya devam edelim.Servis tabagimiza patlicanlari alip karniyarikta oldugu gibi ortalarini havuz gibi acalim.Sos pistikten sonra patlicanlarin icine dolduralim.
AFIYET OLSUN!
Tarif yemek saatinden Füsun Firat`a aittir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder