CİNNEBON BUNS


YARIM BARDAK SIVIYAĞ
1 YUMURTA
1KASE TYAĞ
1ÇK. TUZ
1K.FİN.TOZ ŞEKER
1 PAKET INSTENT MAYA
1 BARDAK ILIK SÜT.
İÇİ:5 YK ESMER ŞEKER
2YK TARÇIN
1KF.KIRILMIŞ FINDIK
ALDIĞI KADAR UN
1KF.KURU ÜZÜM.ESAS CİNNEBONLARDA ÜZÜM VE FINDIK YOK ANCAK BEN SEVEREK YAPTIM GÜZEL OLDU.TERCİH SİZİN.

MAYAYI ILIK SÜTTE ERİTELİM.DİĞER MALZEMELERİ EKLEYELİM ÇOK YUMUŞAK KIVAMLI BİR HAMUR TUTMALIYIZ.
1 SAAT MAYALI HAMURU DİNLENDİRİN.1 SAAT SONUNDA HAMURUMUZU DİKDÖRTGEN OLARAK AÇALIM .İÇİNE TARÇINLI HARCI KOYUP RULO SARALIM.RULO SARILAN HAMURLARIMIZI KESKİN BIÇAKLA DİLİM DİLİM YAPIP ISITILMIŞ FIRINDA 1 SAAT BEKLETELİM .
1 SAATİN SONUNDA 180 DERECDE PİŞİRELİM.ÇOK PİŞİRMEYİN HAFİF YANSALAR YETER.
ÜZERİNE KREMA GEZDİRİP SERVİS YAPALIM .
AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNNNN
BU ARADA NATULIS MATROCITY VEBAĞDAT CAD. CİNNEBONLAR AÇILDI.MEKKE HİLTONA GİTMEYE GEREK YOK ARTIK :)
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler