Tart ve pasta hamurlarınız artarsa,lütfen çöpe atmayıp bu şekilde değerlendiriniz.Hem hamurunuz israf olmaz,hemde mis gibi kurabiye,çörekler elde etmiş olursunuz.Ben her seferinde bu yöntemi kullanıp yaptığım çörekleri dondurucuda annecik için saklarım..
Aniden gelen misafirler için adeta kurtarıcı oluyorlar..Bu seferki rulo çok küçük olduğundan,arkadaşlarla tadına bakıp keyfini kahve ile çıkarmıştık..Keyfiniz eksilmesin her daim..
Hazırlanışı
Elmalı pastanın hamuru fazla gelince,bende ziyan olmasın diye elmalı rulo
yapmıştım..
İçersine 1 elma rendesi,şeker,tarçın ve kalem badem ekleyip sarıp,üzerine
yumurta sarısı sürüp pişirmiştim..
Dilimlerinden görüldüğü gibi çok nefis olmuştu..))Tavsiye edilir..
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder