FIRIN SÜTLAÇ

FIRIN SÜTLAÇ

3 LT SÜT
1.5 BARDAK PİRİNÇ
ALTI KISIK OLARAK İYİCE PİŞİRİLİR.

PİRİNÇLER KENDİNİ SALDIKTAN SONRA İÇİNE  1.5 BARDAK ŞEKER EKLENİR.
ŞEKER VE PİRİNÇLER KARIŞINCAYA KADAR .YAKLAŞIK 30 DAKİKA DAHA PİŞİRİLİR.
FIRIN KAPLARINA ALINAN SÜTLAÇLARIN FIRIN IZGARASINDA ÜZERİ YAKILIR.


BEN ÜZERİNE KAVRULMIŞ FINDIK DÖKERİM ..HARİKA OLUR...

AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNN......
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler