FISTIKLI PARFE


3 YUMURTA
1 BARDAK PUDRAŞEKERİ
1 BARDAK ANTEP FISTIĞI RENDESİ
2 PAKET KREMŞANTİ-1.5 BARDAK SÜT İLE HAZIRLA

YAPILIŞI:
3 YUMURTA VE P.ŞEKERİNİ 5 DAKİKA ÇIRPALIM .BEN BU İŞLEMİ BENMARİYE OTURTUP YAPARIM YUMURTALARIN ISISI 70 DERECE OLDUĞUNDA BAKTERİ BARINDIRAMAZ ZATEN .ÇIRPILAN HARCA HAZIRLADIĞIMIZ KREMŞANİTİYİ DÖKELİM .ANTEP FISTIKLARINI EKLEYELİM .
PERFEDEN 1 BÜYÜK KASE AYIRIN ONUNLA ÜST TABAKASINI YAPACAĞIZ.
KALANINIDA BUZDOLABINA YUVARLAK BİR KALIPLA KALDIRALIM .
1 SAAT SONUNDA YARI DONAN KASEDEKİ HARCI SIKMA MAKİNESİNE ALALIM YILDIZ UÇLA SÜSLEYELİM .BEN TAMAMEN HAZIR OLAN PASTA PERFEME BİRDE KIZ OTURTTUM .SİZ NASIL ARZU EDERSEİZ ÇYLE SÜLEYBİLİRSİNİZ.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler