PANDİSPANYASI:
1 K.FİN YOĞURT
3K.FİN UN
2K.FİN ŞEKER
1YK SIVIYAĞ
2 YK.SU
1KABARTMA TOZU.
1 PK KAKAO
TÜM MALZ.ÇIRPILIR YAĞLANAN VE UNLANAN KALIBA DÖKÜLÜR.180 DERECEDE PİŞİRİLİR
BEN 2 BORCAM PİŞİRDİM .KESTİKTEN SONRA 4 KAT KEKİM OLDU.
ARASINA VE ÜZERİNE KREMA:
1.5 LT SÜT
1.5 BARDAK UN
1.5 BARDAK ŞEKER
1PK KAKAO
1 BÜYÜK KASE TYAĞ.
TÜM MALZ. PİŞİRLİR .PİŞTİKTEN SONRA 5 DAKİKA MİKSERLE ÇIRPILIR.
ÜST SÜSLEME KREMASI :
1BARDAK SÜTLÜ NESCAFE
1PK KREMŞANTİ
ARA KEK KATLARINI SADE ŞEKERLİ NESCAFE İLE ISLATTIM.
HER KAT ARASINI ISLATIP , KREMAMIZDAN SÜRELİM .DIŞ KISMINIDA KREMAMIZLA KAPATIP SÜSLEMESİNİ YAPALIM.
B.DOLABINDA PASTAMIZ DINLENIRKEN .
1 BÜYÜK KASE YANI HEMEN HEMEN 2 BARDAK ÇİKOLATAYI ERİTTİM .DİKDÖRTGEN BİR TEPSİYE YAĞLI KAĞIT ÜZERİNE DÖKTÜM .HAFİF DONDUKTAN SONRA KESİP ŞEKLİNİ VERDİM .
AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNNNNNN
ÖENMLİ BİR NOT-BENİM GİBİ SABIRSIZ OLMAYIN:)BEN ÇİKOLATA TAM DONMADAN PASTAMA KOYDUM ...EE.. ÇİKOLATADA BİR SÜRÜ PARMAK İZİ OLDU:(
:))) helikoptere benziyo ama :)))
YanıtlaSil