Malzemeler:
2 adet tavuk gögsü
2 yemek kasigi cicek yagi
1 adet kuru sogan
2 dis sarmisak(ben kullanmadim)
2 adet sivribiber
2 adet domates
1 cay kasigi kekik
1 cay kasigi pulbiber
1 cay kasigi karabiber
2 corba kasigi rendelenmis kasar peyniri
tuz
Yapilisi:
Bir tavaya yagi alip eritin.Tavok etini kusbasi dograyip tavaya ekleyin.Birkac dakika kavurun.Yemeklik dogradiginiz sogani,sarmisagi ve kücük dogranmis biberi de tencereye alin.Üzerine küp biciminde dogranmis domatesi ekleyin ve karistirarak kavurun.ismesine yakin üzerine 1 cay kasigi kekik,pulbiberi,karabiber ve tuzu koyun.Tencereyi ocaktan alin.Üzerine 2 corba kasigi rendelenmis kasar peyniri serpin.tencerenin kapagini kapatin.Kasarlar yemegin sicakligiyla eriyince servis yapin.
AFIYET OLSUN!
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder