MARSHMELLOW DAN ŞEKERHAMURU YAPMAK
ŞEKER HAMURUNA İHTİYACIM VARDI.
GİDİP ALMAYA ÜŞENİNCE EVDE YAPAYIM DEDİM.
AYNI HAMURU GEÇEN SENEDE YAPMIŞTIM.
ŞİMDİ SİZİNLE PAYLAŞAYIM:
1 PAKET BEYAZ MARSHMELLOW(175 GR)
1 PAKET PEMBE MARSHMELLOW(175 GR)
MİKRODALGA FIRINA KOYDUM 30 SN ÇEVİRDİM ,ÇIKARTIP KARIŞTIRDIM.
TEKRAR 30 SN VE ÇIKINCA TAMAMEN ERİMİŞ OLUYOR .
İÇİNE 1 PAKET PUDRA ŞEKERİNİ KOYDUM, 1 ÇİMDİK TUZ ATTIM.
ÖNCE KAŞIKLA SONRA ÇİFT ELLE YOĞURDUM .
MASAYADA YARIM PAKET P.ŞEKERİ DÖKÜP MASANIN ÜZERİNDE YOĞURMAYA DEVAM ETTİM.
HAMUR KIVAMINA GELİNCE ÜZERİNE TYAĞ SÜRDÜM.
BUZDOLBI POŞETİNE HAVASINI ALARAK KOYDUM.
1 GÜN SONRA YOĞURUP KULLANABİLİRİZ.
AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNNNNN
Etiketler:
ŞEKERHAMURLU KURABİYELER,
Yemek Tarifleri
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder