MARSHMELLOW DAN ŞEKERHAMURU YAPMAK

       

ŞEKER HAMURUNA İHTİYACIM VARDI.
GİDİP ALMAYA ÜŞENİNCE EVDE YAPAYIM DEDİM.
AYNI HAMURU GEÇEN SENEDE YAPMIŞTIM.

ŞİMDİ SİZİNLE PAYLAŞAYIM:
1 PAKET BEYAZ MARSHMELLOW(175 GR)
1 PAKET PEMBE MARSHMELLOW(175 GR)

MİKRODALGA FIRINA KOYDUM 30 SN ÇEVİRDİM ,ÇIKARTIP KARIŞTIRDIM.
TEKRAR 30 SN VE ÇIKINCA TAMAMEN ERİMİŞ OLUYOR .
İÇİNE 1 PAKET PUDRA ŞEKERİNİ KOYDUM, 1 ÇİMDİK TUZ ATTIM.
 ÖNCE KAŞIKLA SONRA ÇİFT ELLE YOĞURDUM .
MASAYADA YARIM PAKET P.ŞEKERİ DÖKÜP MASANIN ÜZERİNDE YOĞURMAYA DEVAM ETTİM.
HAMUR KIVAMINA GELİNCE ÜZERİNE TYAĞ SÜRDÜM.
BUZDOLBI POŞETİNE HAVASINI ALARAK KOYDUM.

1 GÜN SONRA YOĞURUP KULLANABİLİRİZ.

AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNNNNN
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler