SPAGHETTI BOLOGNESE
MALZEMELER:
Sos icin:
250 gr kiyma
1 adet kurusogan
1 kutu dogranmis domates
tuz,karabiber
taze veya kuru feslegen
2 yemek kasigi zeytinyagi
Makarna icin;
1 paket spagetti
tuz,2 yemek kasigi siviyag
Üzerine:
rendelenmis kasar peyniri
YAPILISI:
Kurusogani ufak ufak dograyin.Zeytinyagini kücük bir tencerede kizdirip dogranmis sogani katin.Soganlar hafif pembelesince kiymayi katin ve beraber kavurmaya devam edin.Domatesi ekleyin,tuzunu,biberini ve feslegeni katip hafif ateste yarim saat kadar pisirin.
Makarnayi haslayin dilerseniz margarin ve tereyagi katip karistirin.Sonra servis yapin.
AFIYET OLSUN!
Etiketler:
ana yemekler,
Yemek Tarifleri
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder