AĞIZDA DAĞILAN KIYIR KIYIR BİR KURABİYE DAHA:)
HATIRLARSANIZ KURUYEMİŞLİ KURABİYEMİZ VARDI .YÖNTEMLERİ AYNI .
BUNLARIDA ÖNCE YUMURTA AKINA DAHA SONRA FINDIĞA BULUYORUZ.
1 AJDA BARDAK ŞEKER
1 AJDA BARDAK TAHİN
3 TK PEKMEZ
200 GR TYAĞ
1PK KABARTMATOZU
1YUMURTA SARISI
ALDIĞI KADAR UN.
TÜM MALZ. YOĞURALIM .YUMUŞAK HAMURU ELDE EDELİM .
YİNE ORTA KALINLIKTA ACALIM VE BARDAKLA YUVARLAKLAR ELDE EDELİM .
YUVARLAKLARIMIZI ÖNCE YUMURTA BEYAZINA SONRADA KIRIK FINDIĞA BULAYALIM .
ASLINDA CEVIZLE DAHA GÜZEL OLUR AMA BENİM EVDE FINDIK VARDI.YİNEDE ÇOK BEĞENİLDİ:)
175 DERECEDE PİŞİRELİM .
ÇOK ÖNEMLİ BİR NOKTASI VAR TAHİN SICAKKEN KURABİYEYİ YUMUŞATIYOR ANCAK SOĞUYUNCA KURABİYE TAHİNİ ÇEKİYOR VE İYİCE GEVREKLEŞİYOR.
BU YÜZDEN SİZE PİŞMEMEİŞ GİBİ GELSE BİLE ÇIKARTIN FIRINDAN ,1 SAAT SONRA KURABİYENİZ NEFİS KIVAMINA GELECEKTİR.
PEKMEZ ZATEN KIZARIK BİR RENK VERİYOR.
AMAN DİKKAT ÇOK FAZLA FIRINDA BIRAKMAYIN.
TEPSİYLE ÇIKARTIN .SICAK KURABİYEYE ELLEMEYİN DAĞILMASIN:)
AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNNNN..........
HATIRLARSANIZ KURUYEMİŞLİ KURABİYEMİZ VARDI .YÖNTEMLERİ AYNI .
BUNLARIDA ÖNCE YUMURTA AKINA DAHA SONRA FINDIĞA BULUYORUZ.
1 AJDA BARDAK ŞEKER
1 AJDA BARDAK TAHİN
3 TK PEKMEZ
200 GR TYAĞ
1PK KABARTMATOZU
1YUMURTA SARISI
ALDIĞI KADAR UN.
TÜM MALZ. YOĞURALIM .YUMUŞAK HAMURU ELDE EDELİM .
YİNE ORTA KALINLIKTA ACALIM VE BARDAKLA YUVARLAKLAR ELDE EDELİM .
YUVARLAKLARIMIZI ÖNCE YUMURTA BEYAZINA SONRADA KIRIK FINDIĞA BULAYALIM .
ASLINDA CEVIZLE DAHA GÜZEL OLUR AMA BENİM EVDE FINDIK VARDI.YİNEDE ÇOK BEĞENİLDİ:)
175 DERECEDE PİŞİRELİM .
ÇOK ÖNEMLİ BİR NOKTASI VAR TAHİN SICAKKEN KURABİYEYİ YUMUŞATIYOR ANCAK SOĞUYUNCA KURABİYE TAHİNİ ÇEKİYOR VE İYİCE GEVREKLEŞİYOR.
BU YÜZDEN SİZE PİŞMEMEİŞ GİBİ GELSE BİLE ÇIKARTIN FIRINDAN ,1 SAAT SONRA KURABİYENİZ NEFİS KIVAMINA GELECEKTİR.
PEKMEZ ZATEN KIZARIK BİR RENK VERİYOR.
AMAN DİKKAT ÇOK FAZLA FIRINDA BIRAKMAYIN.
TEPSİYLE ÇIKARTIN .SICAK KURABİYEYE ELLEMEYİN DAĞILMASIN:)
AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNNNN..........
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder