YUFKALI KEBAP


 
HERKESE MERHABA......
 
BEN AZ YAPTIM SİZ SAYINIZA GÖRE ÖLÇÜYÜ ÇOĞALTABİLİRSİNİZ.....
BU TARİFİ DİŞHEKİMİ NURSEN HANIMDAN ALMIŞTIM...HARİKA OLUYOR.TAVSİYE EDERİM.....

1 YUFKA

İÇİ:
250 GR PARÇA ET
1 HAVUÇ RENDE
1 SOĞAN
5 DİŞ SARIMSAK
TUZ
3YK.SIVI YAĞ




GÜZELCE PİŞİRİLİR.ETLER DİDİKLENİR.
HARÇ İYİCE BİRBİRİNE YEDİRİLİR.








YUFKAYI MASAYA SERELIM .
SİGARA BÖREĞİ SARAR GİBİ SARALIM .
KIZARTALIM.-BEN BAZEN AZ YAĞDA TAVADA ARKALI ÖNLÜ ÇEVİRİYORUM ,O ŞEKİLDEDE GÜZEL OLUYOR-
YOĞURTLA SERVİS YAPALIM.


AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNNNNNNNNNN
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler