ZEYTİNYAĞLI KEREVİZ






2 SOĞAN  1 HAVUÇ  VE 3 DİŞ SARIMSAĞI Z.YAĞDA KAVURALIM .PEMBELEŞİNCE İÇİNE 1 PATATES 1 LİMONUN SUYU  3 KEREVİZİ EKLEYELİM SUYUNU TUZUNU 3T K.ŞEKERİDE EKLEYELİM.DÜDÜKLÜDE 15 DAK PİŞİRELİM.PİŞTİKTEN SONRA KAPAĞI AÇIK OLARAK ALTINI HARLI YAKALIM SUYUNU ÇEKTİRELİM.
AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNNN
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler