1 kilo yaprak ispanak
1 adet kuru sogan
yarim cay bardagi siviyag
1 cay bardagi pirinc
1 tatli kasigi domates salcasi
karabiber,kirmizi tozbiber
tuz,ilik su
Tencereye siviyag konur, yemeklik dogranmis sogan kavrulur.
Salca eklenir,yikanmis ince kiyilmis ispanak ilave edilir, suyunu salinca,yikanmis pirinc
kirmizi tozbiber ,karabiber eklenerek karistirilir. .
Ispanaklarin üzerini örtecek kadar ilik suyu ilave ettikten sonra kisik ateste suyunu cekinceye kadar pisirilir .Yogurtla servis edilir.
kirmizi tozbiber ,karabiber eklenerek karistirilir. .
Ispanaklarin üzerini örtecek kadar ilik suyu ilave ettikten sonra kisik ateste suyunu cekinceye kadar pisirilir .Yogurtla servis edilir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder