MANTARLI TAVUK SOTE











Öncelikle sehitlerimize Allahtan rahmet ailelerine sabirlar diliyorum. Bir tarafta hergün sehit haberleri bir tarafta acliktan ölen insanlar bu Ramazanida bu aci olaylarla bitiriyoruz.

Hepinize bereketi bol huzurlu bir hafta diliyorum.

Ramazan lezzetler etkinligine gönderiyorum


500 gr tavuk gögsü

200 gr kültür mantar

1 adet kirmizi dolmalik biber

1 adet yesil dolmalik biber

1 adet sogan

karabiber,kirmizi tozbiber, pul biber,bir dis sarimsak

siviyag,tuz

Tavuk gögsü kusbasindan biraz daha büyük sekilde kesilir.

Tavaya siviyag konur yemeklik dogranmis sogan pempelesinceye kadar kavrulur,tavuk eti eklenerek sotelenir.

Kirmizi ve yesil dolmalik biberler,yikanmis ve ince kesilmis mantarlar ilave edilerek sotelenir.Baharatlar ve tuzu eklendikten sonra suyunu cekinceye kadar pisirilir.

Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler