ALMAN ARKADASIMDA NOEL CAYI DAVETI

2010 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yeni yılın size ve ailenize sevdiklerinize sağlık, mutluluk, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim.
Mutlu yillar hepinize


Gecen hafta 24,25,26 Aralikta Almanlar noeli kutladi büyük bir coskuyla .Alman arkadasim noel'den sonra bizi ve komsum olan diger arkadasimi esimizle öglen cayina davet etti.
Almanlar öglen kahve veya caya davet ediyorsa bir kac degisik pasta yaparlar bizde oldugu gibi cesitli salatalar hamurisi olmaz.
Arkadasimda cesitli noel kurabiyeleri iki cesit pasta yapmis,cay ve kahve esliginde hos sohbetli bir öglen cayi oldu bizim icin.


Arkadasimin kiziyla beraber süsledigi noel agaci,agacin kenarindakiler hediyeleri.Arkadasima takildim bu noel gecen senekinden daha cok hediye gelmis diye
Biz bayramlarimizda cesit cesit tatlilar yapariz Almanlarda noel yaklasirken cesit cesit noel kurabiyeleri yapar.Arkadasimda saydigim kadariyla 7 cesit yapmis,bir baska arkadasim her noel'de erinmez 30 cesit noel kurabiyesi yapar.
pastalardan biride yaban mersinli kek

masaya kirmizi beyaz renk uyumu icinde dekor etmis minik sari yildizlarla

Penceresinin önünü yine noel dekorasyonlariyla süslemis
Esinin yaptigi cifci evi, ( Hazreti Isayi simgeliyor ) herseyi milim milim ölcerek 3 haftada yapmis,inceledigimizde cok ince is cok emek isteyen bir calisma yapmis
kendi yapmis oldugu masa noel kranzi
kapisinin girisindeki renkli kugeller,hos sakin bir ortamda kahvelerimiz ictik pastalardan yedik güzel bir öglen gecirdik arkadaslarla darisi seneye.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler