Kahvaltida yada bes cayinin yanina pratik ve lezzetli bir aparatif,bazilarini ben salmla bazilarini pastirmayla sardim,cok lezzetliydi .
Malzemeler
3 adet orta boy kabak
salam,veya patirmada olabilir
galeta unu,1 yumurta
kizrmak icin siviyag,
kürdan,kokteyl domates
Yapilisi
Yikanmis kabaklari boydan incecik kesin,kestiginiz kabaklari tost makinasinda veya firinda hafif yumusatin,yoksa sararken kiriliyor.Asil tarifi yagda oldugu icin ben tost makinasinda hafif yumusattim,cünki tekrar kizaracagi icin iki kez kizarinca cok yagli oluyor.hafif yumusayan kabaklarin icine salam veya pastirmayi koyun ve sarin,Kürdanlari kabaklarin birlesme yerine batirin,önce yumurtaya daha sonrada galeta ununa bulayin.Yagda arkali önlü kizartink agit peceteye alarak yagini cekmesini saglayin,servisten önce kokteyl domatesi yariya kesin , kabaklarin basina kürdana batirin,sapka gibi oldu degilmi,afiyet olsun
Malzemeler
3 adet orta boy kabak
salam,veya patirmada olabilir
galeta unu,1 yumurta
kizrmak icin siviyag,
kürdan,kokteyl domates
Yapilisi
Yikanmis kabaklari boydan incecik kesin,kestiginiz kabaklari tost makinasinda veya firinda hafif yumusatin,yoksa sararken kiriliyor.Asil tarifi yagda oldugu icin ben tost makinasinda hafif yumusattim,cünki tekrar kizaracagi icin iki kez kizarinca cok yagli oluyor.hafif yumusayan kabaklarin icine salam veya pastirmayi koyun ve sarin,Kürdanlari kabaklarin birlesme yerine batirin,önce yumurtaya daha sonrada galeta ununa bulayin.Yagda arkali önlü kizartink agit peceteye alarak yagini cekmesini saglayin,servisten önce kokteyl domatesi yariya kesin , kabaklarin basina kürdana batirin,sapka gibi oldu degilmi,afiyet olsun
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder