SARI KELEBEĞİMİN DOĞUM GÜNÜ

  • Bugün sizlere kardeşimin kızı Irmağımın , sarı kelebeğimin doğum gününden kareler sunup bir çocuğun gözünde mutluluğu görmenizi , "şeni şeviyom halacım" demesinin mutluluğuna ortak olmanızı istiyorum.
  • Kelebeğimin doğum günü geçen ay olmasına rağmen halasının işlerinin yoğunluğu sebebi ile resimlerini yayınlamak bugüne nasipmiş. Kelebeğim şu an Antalyada ayrılırken "Halaa ben seni çook öşlüceem " deyip mahvetti beni... Bende seni çook özleyeceğim halacııım. Halası kurban olsun sarı şekerine.... Bahtın açık , şansın bol , mutluluğun daim olsun sarı kelebeğim.

  • Pastasını özellikle pembe kelebek şeklinde isteyen şekerim pek mutlu oldu pastasını görünce. "Aaaa halaaaa bu kocaman bir kelebek olmuş" deyip kuzenleriyle beraber mumlarını üfleyip sonrasında pastaya gömüldüler desem yalan olmaz valla...Yarasın şekerlerim yarasııın...

  • Çok güzel bir kutlama oldu hem büyükler hem küçükler için. Bol bol yenilip güzel sohbetler eşliğinde bir doğum gününü daha sonlandırmış olduk darısı diğer senelere...
  • Doğum günü masamızdaki tarifler daha sonra sırası ile yayınlanacaktır .. Özellikle elmalı kurabiye ve baklava hamuru ile talaş böreğini ilk sırada yayınlamayı düşünüyorum zira masada ikisinden de bir dilim bile kalmadı. Ayıptır söylemesi en çokta zor beğenen ve hamurişi yemeyen babam yedi börekleri :))

Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler