Peynirli Yumuşak Toplar

Malzemeler
1,5 bardak lor peyniri
1 kaşık beyaz peynir
3 kök ıspanak
1 adet yumurta şarısı
1 dilim ekmek
2 yemek kaşığı margarin
2 yemek kaşığı un



hazırlanışı:

Ispanakları ayıkladıktan sonra iyice yıkayın. Sularını süzdürüp ince ince kıyın. Geniş bir tabağa alın. Buna lor peynirini, ıslatılmış ekmeği, yumurtayı, unu ve tuzu ilave ederek karıştırın.


Malzemeler yumuşak bir karışım haline geldikten sonra, ceviz büyüklüğünde toplar yaparak bir tepsiye dizin. Bu tepsiyi içinde su kaynamakta olan bir kabın üzerine oturtarak, 10 dakika kadar haşlayın.


Daha sonra garnitür olarak, üzerine erimiş margarin ve bir kaşık peyniri gezdirerek servise hazır hale getirin.

Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler