(6 kişilik) Hazırlama süresi: 15 dakika Pişirme süresi: 25 dakika
Elmaları küp küp doğrayın, tarçınla harmanlayın. Tarçından biraz da üzeri için ayırın. Tavaya elmaları koyun ve biraz pişirin. Ayrı bir tencerede ise sütü, unu koyup karıştırın. Koyulaşmaya başlamadan şekeri de ilave edin. Ocağın altını kapatın, vanilyayı koyup karıştırın. Geniş bir kaba elmaları yerleştirip, üzerine muhallebiyi dökün. Üzerini de tarçınla tatlandırın. Hafif ve lezzetli tatlınız afiyet olsun.
MALZEMELER
* 2 golden elma
* 1 yemek kaşığı tarçın
* 2 bardak süt
* 3 yemek kaşığı un
* 1 çay bardağı şeker
* 1 paket vanilya
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder