İÇLİ KETE


bizim kayseride günlerde çay yanında mutlaka kete ikram edilir.ben genelde yağlı açma kete yerine içli keteyi tercih ederim.
bunun için sizlerle cevizli kete tarifimi paylaşmak istedim.

fırınımı soranlar için işte resmi...

CEVİZLİ KETE:
2 s.b. ılık suya 1 küçük paket (42 gr) yaşmaya, 3 adet küp şeker ekleyerek eritiyoruz.yarım paket eritilmiş margarine 1,5 s.b. ılık süt,1,5 s.b. sıvıyağ,1,5 s.b. yoğurt,tuz,hazırlamış olduğumuz mayalı karışım ve aldığı kadar un ilavesiyle orta sertlikte bir hamur elde
AFİYET OLSUN
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler