GÜZEL BİR PAZAR GÜNÜ

Merhabalaaar gönlünüzce bir hafta geçirmenizi diliyorum ...
Bugün sizlere tarif vermeyeceğim ama bunun yerine kuzucuklarımın bol bol deniz resimlerini ekleyeceğim..Uzun zamandır hafta sonlarının hep yağışlı geçmesi sebebiyle her hafta bir sonraki haftaya ertelediğimiz deniz planlarımızı nihayet dün gerçekleştirebildik. Kızların mutluluğu görülmeye değerdi. Şimdi sizleri resimlerle başbaşa bırakıyorum..
Minik kızım ceydacım bu sefer denizden pek ürkmedi. İlk seferki gibi çığlıklar atmadı dayısı ile güzelce yüzdüler. Bir ara sanki uyuyacakmış gibi mayışsa da yinede ilk sefere göre çok daha iyiydi.. Simitin üzerinde etrafı seyre daldı ...
Denizden çıkıp yanıma geldiğinde hemencik havluya sarılıp anne kız yaklaşık yarım saat öylece sarmaş dolaş kaldık. Sanki " annecim en güvenilir senin kolların" dercesine sarıldı bana yavruum .. Eee bir kaç kez daha denize gelirse artık çıkmaz sudan sanırım..
Denizden sonra sıra kum banyosunda ceydacımın ayaklarında hafiften içe dönüklük olduğu için dr özellikle güneş ve kum banyosu yaptırmamızı tavsiye etti. Bizde o yüzden her denize gelişimizde en az bir saat kum banyosu yapıtırıp belden aşağısını kuma gömüyoruz yavyuşun.
Kendisi bu durumdan pek rahatsız değil aslında sadece ayaklarını göremediği için kumları sallayıp başparmaklarını çıkarıp gördükten sonra başlıyor gülmeye...

Eeee denize gelinirde yemek yenmezmii ... enerji sarfetmiş yavrum hemen toparlanması lazıım. Tabi annesinin kapattığı kek kutusunu açabilirse sağa çevirdi sola çevirdi kutuyu açamadı vazgeçip sapıyla oynamaya başladı ... Kekleride seyretmekle yetindi...Taaaki annesi olaya el atana kadar.. :))


Ablamız sudan çıkmadığı için pek pozunu yakalayamadık malesef. Biraz daha suda kalsa buruşmaya başlayacaktı :)) Özgür kız gibi kolluklarıyla bir oraya bir buraya turladı denizi..... Dayısının 2,5 yaşındaki kızıyla sudan çıkmadılar hiç...


Sudan çıktığı nadir anlardan birinde amcası tarafından hemen kuma yatırıldı hazal hanım. Yanlız resme dikkatlice bakınız lütfen bizim pimpirikli ve çok bilmiş hazal hanım "amca saçlarım kumlanmasın altına bişey koy " deyince bizde havlu kağıtları yerleştirdik kafasının altına... Sanki prenses diana mübarek kumlanırsa incileri dökülür...
Çok güzel bir gün daha geçirdik ailecek en çok ta çocukların sevindiği ve enerjilerini harcadığı güzel bir gündü... Rabbim hep böyle güzel günler geçirmenyi nasip etsin herkese..
Deniz sefası için hazırladığım menüde sosisli ve peynirli simit ve damla çükolatalı kek vardı.. Tarifler ve resimler daha sonra yayınlanacaktır.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler