Malzemeler
6 tane milföy hamuru
1 paket muratbey antep peyniri
kıvırcık
göbek marul
1 kutu konserve mısır
çeri domates
tuz
sıvıyağ
Yapılışı
6 adet yumuşatılmış milföyü yan yana dizip hafifçe bastırın. Merdane ile açıp tart kalıbına yerleştirin. Çatalla bir kaç yerden delik açın. Üzerine yağlı kağıt serip kuru fasulye, nohut gibi ağırlık yapıcak baklagil koyun. Sıcak fırında kızarıncaya kadar pişirin. Antep peynirini ılık suda 10 dakika bekletin süzüp kızartın. Milföyü servis tabağına alıp üzerine irice doğranmış kıvırcık, göbek marulu yerleştirin. Mısır serpin. Kızarttığınız antep peynirlerini yerleştirin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder