PÖRDÜ

 
 
Malzemeler
4-5 tane közlenmiş patlican
2-3 yemek kaşığı sıvıyağ
3 diş sarımsak
2 yemek kaşığı kıyılmış ceviz
tuz
ayrıca
kızarmış ekmek dilimleri
üzeri için
Yapılışı
Közlenmiş patlicanlara, sıvıyağ ekleyip karıştırıp püre yapın. Kıyılmış sarımsak, ceviz, muratbey süzme yoğurt ve tuzu ekleyip karıştırın. Dilimlenmiş ekmekleri fırında veya ekmek kızartma makinasında kızartın. Ekmeklerin üzerine patlicanlı karışımdan sürün. Muratbey burgu peyniri elinizle tel tel ayırıp patlicanların üzerine koyup servis yapın.
 

 

Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler