PASTIRMALI HUMUS



Malzemeler
2 su bardağı haşlanmış nohut
1/2 limon suyu
2 yemek kaşığı sıvıyağ
1 kahve fincanı tahin
2 diş sarımsak
tuz
kimyon
gerekirse su
ayrıca
5-6 dilim pastırma
pulbiber
1 tatlı kaşığı tereyağ
Yapılışı
Nohutu robotta püre haline getirin. Sarımsağı ezin. Tüm malzemeleri karıştırın çok katıysa biraz nohutu haşladığınız sudan katın. Humusu servis tabağına alın. Tereyağını eritin kestiğiniz pastırmaları ve pulbiberi katıp 2 dakika kavurun. Humusun üzerine pastırmayı yayın.

Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler