PASTIRMALI PATATES OMLETİ



Malzemeler
4 dilim pastırma
4 tane patates
1 çorba kaşığı tereyağ
5 tane yumurta
1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
tuz
kızartmak için
sıvıyağ
Yapılışı
Patateslerin kabuklarını soyup küp şeklinde doğrayın. Kızdırılmış sıvıyağda kızartın. Tavaya tereyağını alıp eritin, kızarttığınız patatesleri koyup yayın. Yumurtayı çırpıp biraz tuz atın ve patateslerin üzerine dökün. Ağzını kapakla kapatın, omleti kapakla ters çevirip arka tarafınıda pişirin. Üzerine kaşar peyniri serpip pastırma dilimlerini dizin. Kaşar peyniri eriyince ocaktan alın.

Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler