Pastirmali Ispanakli Mifloy Borek

Kocaman selamlar herkese. Bir blogerin basina gelebilecek en kotu sey sanirim fotograf makinasinin bozulmasidir. Daha kotu bir seyse bilgisayarinin bozulmasidir sanirim.
Evet yaklasik 10 gun once bilgisayarimin guc kaynaginda problem olmus. Bu gun sabah kullanmaya basladim cok sukur. Sanki 10 degilde 30 gun gecmis gibi geldi bana.
Neyseki teknisyenimiz evimizde cabuk tamir edildi.
Bende hemencecik bir tarifle geldim sizlere.
Oyle planli programli yapilmis bir borek degil tarifimiz. Alelacele yapilmis hemencecik tuketilmis bir borek. Biz cok begendik belki sizde begenirsiniz.

MALZEMELER
1 paket mifloy
1/2 kg ispanak
2 s,b kasar rende
6 dilim pastirma
1 kucuk sogan
1 adet yumurta
2 cb.k corek otu

YAPILISI
Once ispanagi incecik dogranmis soganla iyice kavuruyoruz.
Oda isisinda cozulen mifloyu unlu tezgaha yayiyoruz
Merdane ile mifloyu acip inceltiyoruz, buyutuyoruz.
Soguyan ispanaklari mifloyun bir kenarina yayiyoruz
Diger kenarada kasarlari yayiyoruz
Dilim pastirmayi elimizle parcalayip kasar ve ispanagin ortasina gelecek sekilde diziyoruz
Ispanakli taraftan rulo seklinde sariyoruz ve 3 parmak eninde dilimliyoruz.
Ayni islemi diger mifloy hamurunada uyguluyoruz ( paketin icinden iki adet cikiyor )
Uzerlerine yumurta sarisi surup, corek otu serpip onceden isittigimiz firinda yaklasik 20 dakika pisiriyoruz . Firin isisi 200 ( C ) yada 350 (F) . Harika bir lezzet oluyor herkese tavsiye ediyoruz.
Sefa







Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler