Yeteri kadar Tuz
Çorbanın üstünü süslemek için 2 yemek kaşığı bezelye ayırın.
Haşladığınız bezelyeleri suyuyla birlikte mikserden geçirin.
Tencerede margarini eritin, un ilave edip 2-3 dakika karıştırın.
Ezilmiş bezelyeye süt, karabiber ve tuz ilave edin.
Tekrar karıştırın.
Kıvamını kontrol etmeyi unutmayın.
Koyu olursa su ekleyip karıştırarak kaynatın.
Servis yaparken üstünü krema, dereotu ve bezelye taneleriyle süsleyin.
Değerli hanımlar ve beyler biliyorsunuzki bir yemeği yemek yapan içindeki sevgidir sizlere verdiğimiz tarifler içerisindeki malzemelere sevginizide katmayı unutmayın Dünya Mutfağı Yemek Tarifleri afiyetler diler.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder