Cildimizi tanıyalım

Hanımlar; Yemek tarifi,börek tarifi,tatlı tarifi derken bayağı zaman geçirmişiz ben diyorumki yaz geliyor bakımlı pırıl pırıl bir cilt,torbasız göz altları güzel bir fizik kim istemez ki.Beslenmemize dikkat edeceğimiz gibi cildimizede çok iyi bakmalıyız.Şimdi elimize bir ayna alıp yüzümüzü iyice inceliyelim.

Bazılarınızın yüzüm çok soluk,cildim kuru,göz altı torbalarım oluşmuş eyvah siyah noktalarda var dediğini duyar gibi oluyorum.Kış mevsiminden çıktık,birazda yememize dikkat etmediysek normal diyelim üzülmeden çaresini arayalım.

Öncelikle İdeal kilomuzu bulalım,bol su içelim,sigara ve alkolden uzak duralım.Uyku düzenimize dikkat edip bol bol yürüyüş yapalım.


Göz altı Torbaları için önereceğim çiğ Maydanoz suyu,Maydanoz saplarının kaynatılması ile elde edeceğiniz su,çiğ patates dilimleri veya rendelenmiş patatesi bunlardan herhangi birini göz -lerinizin üzerine koyup 10-15 dakika beklettiğiniz zaman gözlerdeki ödemin azaldığını fark edeceksiniz.(sıvı olanı bir parça pamuk yardımı ile gözlerinize tatbik edebilirsiniz).

Cildi yağlı olanlar Yoğurt ve Limonda fayda bulurlar.2 Limonun kabuklarını 2 çorba kaşığı suda 3 dakika bekletip robottan geçirerek püre haline getirip temiz cildinize pamuk yardımı ile sürüp 5 dakika bekletip ılık suyla yıkayalım.Cildinizin canlı ve parlak olduğunu göreceksiniz.

Siyah noktalar için Yoğurt--Ufak bir kase yoğurda bir limonun suyunu karıştıralım.Göz altlarına gelmeyecek şekilde yüzümüze sürelim 15 dakika bekleyip ılık suyla yıkayalım.Bu maskeyi hafta bir kere uygulamanız yeterli.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler