Edirnenin Karaağaç Köftesi

Edirnenin Karaağaç Köftesi


Malzemeler

Yarım kilo az yağlı koyun kıyması—1 soğan—1 demet maydanoz—4 dilim bayat ekmek içi—yarım çay kaşığı karabiber—2 çorba kaşığı yoğurt—tuz—kızartmak için sıvı yağ.


Yapılışı

Soğanı soyup rendeliyelim,maydanozu yıkayıp ince ince kıyalım,Derin bir kaba kıymamızı koyalım üzerine,maydanoz,soğan,tuz,ufalanmış ekmek içi,karabiber,yoğurt,ilave ederek hepsini iyice harmanlayıp yoğuralım.sonra küçükküçükyuvarlak yuvarlak köfteler hazırlayıp kızgın yağda kızartalım.yanına patates kızartması veya pirinç pilavı ile servis yapabiliriz.Afiyet Olsun...
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler