Etli Kuru fasülye
Malzemeler
Yarım kilo fasülye—250gr. kuşbaşı et—2 adet soğan—1 kaşık salça—2 adet yeşil biber—1 adet domates—tuz, karabiber,
Yapılışı
Fasülyeyi akşamdan ılık tuzlu suya bırakalım.Sabaha kadar beklesin sabahleyin süzüp fasülyelerimizi yıkayalım ve bolca suda haşlayalım.Etimizi bir tencereye koyalım iyice suyunu çekene kadar pişirelim sonra içine yağı ve küçük küçük kestiğimiz soğanları koyup çevirelim soğanlar pembeleşince domatesimizi ve salçamızı koyalım tuzu ve biberi ekleyip fasülyelerimizide koyup üzerine sıcak su ilave ederek pişirelim.Afiyet Olsun...
Etiketler:
Sıcak Yemekler,
Yemek Tarifleri
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder