ETLİ PİLAV,KARIŞIK KIZARTMA & BARBUNYA

Bu gün sizinle en sevdiğim lezzetlerden bir demet sunmak istedim.Etli pilav bunların başında geliyor.
Burada eti düdüklüde haşladıktan sonra pirince katarak et suyu ve özellikle karabiber ekleyerek pişirdim.Ben zaten tüm pilavlarımda karabiber kullanırım.Bence çok yakışıyor..


Eti düdüklüde yine haşladıktan sonra bu kez tavada çeşitli baharatlarla kızartarak pilava ekledim ki benim favori pilavım budur.

Zeytinyağlı,bol limonlu ve maydanozlu barbunyaya bayılırım.Pişerken içine mutlaka bir küp şeker atarım ki daha da lezzetli olsun...


Ve işte hiç kimsenin hayır diyemeyeceği bir lezzet.Karışık kızarma.Ama çok yememek lazım değil mi!Ben çözümü ayda yılda bir yapmakta buldum..
AFİYETLER OLSUN...
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler