FIRINDA TAZE ZENCEFİLLİ ÇİPURA



FIRINDA TAZE ZENCEFİLLİ ÇİPURA


2 adet çipura balık,
6 adet defne yaprağı,
Taze zencefil

Balıkları yıkayıp tuzladıktan sonra içlerine defne yaprakları ve ince çentilmiş taze zencefil koyarak cam fırın kabına yerleştirip fırında kızarana kadar tuttum
Yağ hiç koymadım çipura yağlı balık olduğu için kendi yağını saldı
Taze zencefil biraz acımsı olduğu için balığın karın kısmına az kafasının içine daha çok koydum hem kokusu hem şifası için hafif acımsı olması sorun olmadı
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler