FIRINDA YOĞURT SOSLU TAVUK KELEBEK (SIRT PİRZOLA )


 
FIRINDA YOĞURT SOSLU TAVUK KELEBEK (SIRT PİRZOLA )
MERHABALAR CANLAR, MÜBAREK RAMAZAN AYI SONA ERMEK ÜZERE,İNŞALLAH LAYIKIYLA DEĞERLENDİRİP KAZANÇLI ÇIKANLARDAN OLURUZ
Yemeğimiz çok lezzetli,hazırlaması da oldukça kolay :)
istediğimiz miktar ve çeşitte tavuk eti,ben tavuk kelebek denen sırt pirzolasını kullandım,
yoğurt ( etlerin her yerini ıslatacak kadar ),
tuz,k.biber,yeni bahar,kekik,pul biber, vb,
tane karabiber,
defne yaprağı,
salça (isteğe bağlı ),
yağ : etler derisiz yağsız olursa ilave edilir,ben kullanmadım
yıkanan etler yoğurt ve baharatlarla harmanlanır mümkünse buzdolabında bekletilir,fırın kabına boşaltılıp kızarana kadar pişirilir
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler