Lezzetli krep yapmanın püf noktaları

Hanımlar krepiniz tutmuyor diye üzülmeyin bu püf noktalarını bilir ve uygularsanız çok leziz krepleri ikram edebilirsiniz.



l-Temel krep malzemeleri süt ,un ve yumurtadır.bu 3 malzemeyi derin bir kaseye alıp çırpma teli ile 4,5 daki,ka köpük köpük olana dek çırpalım.


2-Teflon bir krep tavasını yağlayıp ısıtalım(sıvı yağ ile) ısınan tavaya bir kepçe krep hamurunu tavanın ortasına döküp tavayı hafifçe sallıyarak hamuru yayın.


3-Hamur tüm tavaya yayılınca kısık ateşte ön ve arkasını pembeleşinceye kadar pişirin.

Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler