Turşu kavurma

Taze fasulye pazarlarda son günlerini yaşıyor size tavsiyem hemen alıp bir fasulye turşusu kurun bu turşuyu öyle tüketeceğiniz gibi kavurmasını da yaparak tüketirsiniz . Fasulye turşusunun kavurması.

Malzemeler--- 500 grm. Taze fasulye turşusu, bir soğan, yarım çay bardağı mısır yağı.

Soğanları soyup yıkadıktan sonra ince ince kıyalım Tavada mısır yağını kızdıralım soğanı ekleyerek kavuralım sonra turşuyuda ekleyip kavurma işlemine devam edelim. Pişen kavurmayı sıcak olarak servis edelim.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler