MÜRDÜM ERİĞİ KOMPOSTOSU,HOŞAFI


MÜRDÜM ERİĞİ KOMPOSTOSU,HOŞAFI
Marmelatını,reçelini yaptım ama hoşafını ilk kez yaptım,rengiyle,lezzetiyle bizi mest etti:)
yıkadığım erikleri ikiye bölerek tencereye koydum,üzerine su ve az miktarda şeker ((erik ekşi olmadığından dolayı şekeri azalttım))ilave ederek ocağa koydum,kabuk tarçın veya karanfil olmadan sadece eriğin lezzeti kokusu olsun istedim,
soğuduktan sonra kaselere döküp üzerlerine yağsız olarak teflon tavada kavurduğum çam fıstıklarını koydum,
misafir soframızdaki yerlerini alan kompostomuz çok  beğenildi
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler