Patlıcan ve Biber Kızartma (Soslu)

Biliyorum her sebzeyi ve meyveyi kendi mevsiminde yemek gerekir.Kızartma çok sağlıklı bir yiyecek değildir.

Ama arada bir yemek gerekir çünkü bunlar hayatın tadıdır güzelliğidir.Biz yemeye doyamadık vallahi.

Sadece üzerinin sosunu tarif edeyim.

Çok az sıvıyağda çok ince doğranmış sarımsaklar biraz öldürülüp rendelenen domates konulur.Domates biraz suyunu çekince biraz tozşeker biraz tuz ve bir ya da iki yemek kaşığı sirke ilave edilip kızartıp fazla yağını kağıt havluya çektirdiğiniz kızartmanın üzerine boylu boyunca serilir.


Afiyet olsun sevgiyle sıcacık kalın............................

Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler