Rachlette Peynirli Kabak Sarma Tarifi

Malzemeler:
1 çorba kaşığı tarhun
1 diş sarımsak,dövülmüş
1/3 fincan sızma zeytinyağı
1/2 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuz
3 adet domates,kabuğu soyulup rendelenmiş
tatlı kaşığı domates salçası
4 adet kabak,ince uzunlamasına kesilmiş
1 su bardağı Rachlette peyniri
200 gram mantar,ince doğranmış
1 demet maydanoz

Hazırlanışı:
İnce kesilmiş kabakları az yağlı bir teflon tavada arkalı önlü kızartın. Daha sonra mantarları da bu tavada soteleyin. Rachlette Peyniri ile kıyılmış maydonozu karıştırın. Kızarmış kabakların içerisine sotelenen mantarlardan ve maydanozlu rachlette peynirinden koyarak sarın. Maydonoz sapları ile bağlayın. Bir tavaya biraz zeytinyağ koyarak bu yağda sarımsakları kavurun. Üzerine salçayı ve domatesleri ekleyin,suyunu çekince tarhun,karabiber ve tuzunu da ilave ederek ocağın altını kapatın. Kabak sarmalarını bir fırın kabına yerleştirin. Üzerine domates sosunu döküp, Önceden ısıtılmış fırında 10-15 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.


Değerli hanımlar ve beyler biliyorsunuzki bir yemeği yemek yapan içindeki sevgidir sizlere verdiğimiz tarifler içerisindeki malzemelere sevginizide katmayı unutmayın Dünya Mutfağı Yemek Tarifleri afiyetler diler.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler