Sığır Eti Rosto Tarifi



Malzemeler:
2 çorba kaşığı zeytinyağ
1,5 kg sığır eti filetosu,yağlı
1 su bardağı üzüm suyu
400 gram sığır eti,yağsız
Tuz







Hazırlanışı:
Öncelikle parça sığır etini,yağlı sığır eti filetoları ile kaplayın. Hazırlamış olduğunuz bu eti bir folyo içerisine koyun. Üzerine zeytinyağ,tuz ve üzüm suyunu döküp folyoyu sıkıca kapatın. Önceden ısıtılmış fırında 2 saat kadar pişirin. Dilimleyerek servis yapın. 


Değerli hanımlar ve beyler biliyorsunuzki bir yemeği yemek yapan içindeki sevgidir sizlere verdiğimiz tarifler içerisindeki malzemelere sevginizide katmayı unutmayın Dünya Mutfağı Yemek Tarifleri afiyetler diler.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler