BİR İLKBAHAR KLASİĞİ,NEFİS BİR KAHVALTILIK,HARİKA BİR LEZZET :
TAZE SOĞANLI,LORLU,DOMATESLİ YUMURTA
MERHABALAR,SELAMLAR,SEVGİLER
Taze soğan her mevsim bulunuyor ama ilkbaharda çıkan doğal taze soğanın lezzeti, kokusu, sulu yapısı çok farklı
mutlaka bu şekilde yapanlar vardır ama henüz bu lezzetle tanışmayanlar varsa en kısa zamanda hatta bu sabah pazar kahvaltısında hazırlasın ve yesin isterim :)
Tavaya az sızma zeytinyağı ve temizlenip ince doğranmış soğanlar konur kısa süre orta ateşte sotelenir(zaten çiğ tüketilen sebze olduğundan fazla pişirmeye gerek yok),domates rendesi (yazdan hazırladığım cam şişelerdeki) ve az tuz ve lor( opsiyonel ) konur,karıştırılır ve kişi sayısınca yumurta kırılır
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder